Rolunk

Önnek is álma , egy családi ház?


 

Az emberek többségének, így lehet, hogy Önnek is csak egyszer van lehetősége arra, hogy megépítse családja számára a legmegfelelőbb otthont.

 

Így ez jelentős eseménynek számít - hiszen az építendő ház, már a tervezés folyamatában fontos részévé válik az Ön életének.

 

A tervezett és kivitelezett családi ház több szempontból is megfelelő képet kell, hogy nyújtson. Ebben tudok én Önnek segíteni. Személyes konzultációval,látványtervek ,majd az engedélyes tervek elkészítésével.

Alapvető követelményeken túl ,a családja tagjait,és azok mindennapi szokásait is figyelemben véve kell a tervezés során a lehetőségekhez mérten a legmegfelelőbb tervet létrehozni.

 

Mindezeken az alapvető lépéseken túl - a mai szigorú építési feltételeket, szabályokat és korszerű technológiákat, anyagokat alkalmazva . Elérhető egy alacsony energiafelhasználású családi ház tervezése , megépítése.. A legkorszerűbb anyagok felhasználásával, különös tekintettel a bekerülési költség optimalizálására.

 

Amennyiben lát lehetőséget együttműködésre,kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

 

 

 

 

 

 

"Boldog az, aki otthon boldog."

(Lev Tolsztoj)

 

 

 

 

 

.Mert a legnagyobb örökség, amit adni lehet az utódnak, az az otthon. Egy ház, akármilyen ház. De amelyiknek falát aggódás, szeretet, gondoskodás s a jövendők bizakodó hite emelte föl.

 

(Wass Albert)